( Video) Nicole Cherry colindă azi pe Pietonal. Zilele următoare vin Sava Negrean Brudașcu, Dumitru Fărcaș, Ovidiu Homorodean, Florin Boita. De Revelion, Antonia

Decembrie bogat în evenimente marca “Rădăcinile eternităţii” sub sigla Palatului Culturii. După cum ne informează prof. dr. Dorel Cosma, directorul instituţiei, manifestările derulate sub egida Primăriei Bistriţa au debutat pe 6 decembrie, cu deschiderea Târgului de Crăciun. Seară de seară pe pietonal vom avea loc concerte de colinde, susţinute de colindători din întreg judeţul, dar şi de invitaţi din alte judeţe.
Aseară au colindat cei de la ”Take Five”, iar azi se va afla în mijlocul bistriţenilor Nicole Cherry, ce a devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani, cu care a intrat în rotație pe posturile de radio din România. Florin Boita, Sava Negrean Brudașcu și Dumitru Fărcaș, Ovidiu Homorodean vor fi în zilele următoare pe Pietonal. Vă invităm la scena amplasată în fața bradului de Crăciun din centrul orașului să colindăm împreună!
Manifestările acestul an se vor încheia cu un concert extraordinar cu Antonia, pentru toţi bistriţenii care vor alege să treagă pragul dintre ani în centrul oraşului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5