( Video) Un bistriţean, în echipa lui Carla’s Dreams. Are 16 ani și este îndrumat spre muzică de bunicul lui, preot

Record pentru Bistriţa! Pentru prima dată în istoria show-ului X Factor de la Antena 1 am reprezentaţi nu de unul ci de doi artişti ce au concurat pentru un scaun în aceeaşi echipă, cea a lui Carla’s Dreams.
Echipa de băieți sub 24 de ani a lui Carla’s Dreams a trecut prin mari emoții, dar juratul a ales patru pentru a trece în etapa următoare ”X Factor”, iar juratul crede că are deja arma secretă pentru a câștiga cel de-al optulea sezon.
Carla’s Dreams și-a ales concurenții pentru duelurile de la X Factor și este ferm convins că unul dintre cei aleși de el, va câștiga acest sezon, dar și mare premiu.
Bistriţeanul Leon Tudor Mureșan a fost cel care s-a oferit să deschidă Bootcamp-ul în echipa juratului Carla’s Dreams, chiar dacă nu a dus lipsă de emoții. ”Chiar știu care e nivelul și că nu sunt cel mai bun”, a spus acesta care a aflat cu teamă că în această etapă doar patru din cei zece concurenți vor trece mai departe. ”Mie mi s-a părut că abia acum ai venit pentru prima dată la audiții”, a remarcat Horia Brenciu, iar colegii juratului au fost la fel de greu de convins. ”Nu văd o evoluție de la audiții la Bootcamp, nu cred că a fost suficient și nu o să te așez pe scaun”, a spus juratul, iar decizia sa a crescut și mai mult tensiunea printre concurenții care se pregăteau să urce pe scenă. Din păcate nu a mers mai departe. Leon Tudor Mureșan, are 21 de ani, a venit din Bistrița și este student la Conservator. Deși compune piese de mai mult timp, tânărul a urcat pentru prima dată în viață pe o scenă abia anul acesta, la audițiile ”X Factor”. ”Familia mea nu știe că am venit la X Factor. Ei nu știu că pot cânta cu vocea”, a mărturisit el atunci, după care a ridicat publicul în picioare și i-a impresionat pe cei patru jurați cu autenticitatea și talentul său.
Bistriţeanul Cristian Moldovan, căruia Carla’s Dreams i-a promis încă din audiții că dacă va avea grupa de băieți îl va alege în Bootcamp, a fost sunat chiar de către jurat pentru a-i da vestea bună, însă... nu i-a putut răspunde de prima dată pentru că era la biserică, la slujbă. ”Unicul lucru pe care mi-l doresc de la Cristian este să nu se schimbe, dacă rămâne el, are toate șansele să câștige! Orice ar face, el este artist!”, a spus Carla’s Dreams, care a făcut o alegere grea pentru a-i oferi un scaun lui Cristian. Zika Mike a fost compromisul făcut de jurat, acesta părăsind Bootcamp-ul. ”Din păcate, tu ești epoca glaciară pentru Velociraptorul Mihai”, a spus Carla’s Dreams.
Ca urmare, pe 30 noiembrie, Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu.
Cristian Moldovan are 16 ani și spune că iubește muzica foarte mult. Cel care l-a îndrumat pe acest drum a fost bunicul lui care a fost preot și pe care l-a pierdut recent. Carla’ s Dreams, cel care i-a devenit mentor în Bootcamp, a fost convins de talentul lui înainte de primul acord muzical: ”Dacă tu cu timbrul ăsta cânți prost, eu îmi tai ceva”. Iar după ce l-a auzit cântând a realizat că a avut dreptate: ”Eu cred că băiatul ăsta poate să câștige ”X Factor”. Ceva acolo înăuntru ceva arde. Sper să aibă un pic de deschidere pentru un pic de îndrumări”, a spus atunci juratul.
“Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele si aprecierile voastre! Mă bucur ca am reușit sa obțin un scaun ... Cu toate ca am crezut ca voi pleca acasă, visul meu in echipa lui Carla'S Dreams nu se termina aici. Ne vedem la următoarea etapa. Duelurile. Mulțumesc mentorului meu Carla'S Dreams” a declarat Cristian Moldovan.
Anul acesta Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va fi mentorul Grupurilor, Ștefan Bănică va avea grupa de fete sub 24 de ani, Delia pe cea de adulți, iar Carla’s Dreams va avea echipa de băieți sub 24 de ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5