Mâna pe telefon şi votaţi ! Azi, un bistriţean, la un pas de Trofeul celui mai mare show muzical de la Antena 1

O premieră pentru Bistriţa, un tânăr concurează pentru trofeul „X Factor” . Azi,23 decembrie, ora 20:00, pe Antena 1, se va difuza în Direct, Live, FINALA LIVE XFACTOR 2018.
Cristian Moldovan a impresionat la „X Factor” prin vocea lui, trecând inclusiv de etapa duelurilor live, cuvinte frumoase la adresa lui având nu doar mentorul Carla’s Dreams, ci şi ceilalţi juraţi – Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Delia.
“Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele, aprecierile și felicitările voastre! Sunt extrem de uimit că am ajuns până aici, asta datorită tatălui, prietenului şi mentorului meu Carla's Dreams, căruia îi sunt extrem de recunoscător că are atât de multă încredere în mine… avem nevoie de voturile voastre ” declară Cristian Moldovan.

Cristian Moldovan are 16 ani și spune că iubește muzica foarte mult. Cel care l-a îndrumat pe acest drum a fost bunicul lui care a fost preot și pe care l-a pierdut recent. Carla’ s Dreams, cel care i-a devenit mentor în Bootcamp, a fost convins de talentul lui înainte de primul acord muzical: ”Dacă tu cu timbrul ăsta cânți prost, eu îmi tai ceva”. Iar după ce l-a auzit cântând a realizat că a avut dreptate: ”Eu cred că băiatul ăsta poate să câștige ”X Factor”.
Pe Cristian Moldovan îl puteţi vota în Gala live de duminică, 9 decembrie, de la ora 20, la Antena 1, după Start vot, prin SMS la 1313 cu textul „Moldovan”.
Haideţi să ne mobilizăm şi să fim alături de acest tânăr minunat al Bistriţei. Împreună putem aduce unul din cele mai importante trofee ale ţării la Bistriţa, ajutând pe Cristian să prindă aripi, iar visul lui să devină realitate.

UITE CUM O SĂ FIE :

Echipele pentru FINALA XFACTOR ROMANIA 2018 , sunt următoarele :

● Doinița Ioniță şi Ioana Bulgaru ( Echipa Fetelor Sub 24 ani - mentor : Ştefan Bănică ).
● Bella Santiago ( Echipa Fetelor Şi Băieților peste 24 ani - mentor : Delia Matache ).
● Cristian Moldovan ( Echipa Băieților Sub 24 ani - mentor : Carla'S Dreams ).

REGULAMENT:

●Toți concurenții cântă prima piesă alături de mentorul lor!
●Toți concurenții cântă a doua piesă alături de o vedetă cunoscută!
●START VOT! (20 min la dispoziție pentru a vota la 1313 sms cu textul "MOLDOVAN" - un singur vot de pe un numar de telefon) (TARIF 1,20 euro).
●STOP VOT!
●Aflăm pe cei 2 concurenți care ,în urma voturilor, părăsesc competiția şi pe cei 2 care merg mai departe în DUELUL FINAL.
●Cei 2 concurenți rămași cântă fiecare câte o piesă SOLO.
●START VOT! ( SE VOTEAZĂ - la fel ca prima oară )
●STOP VOT!
●Aflăm CÂȘTIGĂTORUL! AFLĂM XFACTOR ROMANIA 2018!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5