Viorica Dăncilă, angajament în fața românilor: Bunăstarea țării este pe primul loc. Nu voi promulga nicio lege menită să aducă austeritate!

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă, și-a prezentat angajamentul față de români și prioritățile mandatului de președinte al României în cadrul unui nou dialog deschis cu presa, organizat la Palatul Parlamentului.
 
Viorica Dăncilă a declarat că va pune în prim-planul mandatului său bunăstarea românilor. „Nu voi promulga niciodată nicio lege menită să aducă austeritate și voi lupta împotriva celor care vor să arunce țara în sărăcie!”, s-a angajat Viorica Dăncilă în fața cetățenilor. Aceasta a adăugat că ține cu românii și că atunci când va reprezenta România în străinătate se va bate pentru interesele României și va negocia „pentru demnitatea și progresul țării noastre”.
 
Candidatul PSD a afirmat că își va baza activitatea prezidențială pe 5 principii: medierea, implicarea, reforma, interesul public și transparența.
 
De asemenea, Viorica Dăncilă a prezentat în fața cetățenilor un set de 10 angajamente pe care le va duce la îndeplinire dacă va fi aleasă duminică în funcția de președinte al României. Printre aceste angajamente se numără renunțarea la imunitatea prezidențială, promovarea antreprenoriatului și capitalului românesc, cel puțin două deplasări pe lună în țară și organizarea trimestrială a ședințelor CSAT (iar în caz de urgență în 24 de ore), audiențe directe cu cetățenii României, punerea la dispoziție a vilelor de protocol pentru copiii orfani din țară.
 
Vorbind despre activitatea de politică externă ca președinte al României, Viorica Dăncilă și-a asumat 3 obiective majore: aderarea la spațiul Schengen, aderarea la moneda euro și obținerea ridicării vizelor pentru Statele Unite ale Americii. În ceea ce privește politica de apărare și securitate, candidatul PSD a punctat că își asumă consolidarea parteneriatului strategic cu SUA (ca principal pilon al securității României), consolidarea profilului României în NATO și în UE și consolidarea profilului României în regiunea extinsă a Mării Negre.
 
Programul dnei Viorica Vasilica Dăncilă pentru România  https://dancila.psd.ro/program-prezidential.pdf

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

 

Comentarii

22/11/19 22:55
Vizitator

Un titlu mai potrivit ar fi "Viorica Dăncilă, aranjament în fața românilor". Dupa ce in conferinta de presa de marti, Viorica Dăncilă nu a stiut sa raspunda la intrebarea cu aria cercului , ea a vrut sa dreaga busuiocul. Astfel ca în cadrul conferinței de presă susținută joi seara la Palatul Parlamentului, a vrut să dovedească faptul că ea știe matematică aranjand-usi o intrebare legata de teorema lui Pitagora, la care evident a invatat raspunsul.
Vezi: https://www.curentul.info/actualitate/aranjament-penibil-o-jurnalista-de...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5