Vlad Sărmaş, premiul I la Festivalul Mariana Drăghicescu. În recital, Cristian Pomohaci

Tineri interpreţi din 13 judeţe ale ţării au intrat în competiţie pentru premiile Festivalului „Mariana Drăghicescu”, ediţia a XIV-a. Pe scena Sălii Capitoliu din Timişoara, tinerii interpreţi au evoluat în faţa unui juriu din care au făcut parte specialişti din domeniu. Spre bucuria noastră, premiul I a venit în judeţul nostru prin Vlad Sărmaş, fiindu-i înmânat, în cadrul Galei Laureaţilor de la Bogâltin – Cornereva. Este încă o confirmare a talentului tânărului interpret, elev la Liceul de Muzică, care în ultima perioadă a adus în judeţul nostru premii de la importante festivaluri.
În cadrul recitalurilor, spectatorii s-au putut bucura şi de cântecele bistriţeanului Cristian Pomohaci, alături de recitalurile semnate de Stana Stepanescu, Maria Didraga, Zorica Savu. De asemenea, în cadrul evenimentelor menite să marcheze 64 de ani de la naşterea artistei Mariana Drăghicescu, artiştii au ajuns şi pe meleagurile acesteia, pe Valea Almăjului şi la Băile Herculane.
A fost o ediţie reuşită, iar tânărul nostru artist merită felicitările noastre, dovedindu-ne încă o dată că tânăra generaţie va duce mai departe folclorul adevărat din Bistriţa-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5