„Voi lupta până la capăt!”

Candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, deputatul Radu Moldovan, a declarat, în cadrul conferinţei de presă, că presiunile pe care le face Puterea locală nu fac altceva decât să-i determine pe primarii PSD să lupte şi mai tare în campania electorală.

„Sunt extrem de optimist că populaţia nu mai poate fi păcălită şi cumpărată. Nu mai este nici un secret şi nu mă plâng, sunt pregătit de luptă cu oamenii ăştia mai mult decât cred ei, oricâte vizite nocturne vor face acasă la oameni, neinvitaţi, mergând peste ei prefectul, subprefectul, Ioan Oltean, Liviu Rusu, Lunca Iancu, Marc şi Negruşeri, acesta e comando, cu promisiuni de 1 milion de lei, două milioane lei, care vor veni de la Guvern să rezolve problemele comunităţilor greu încercate după ce au primit de la Consiliul Judeţean 0 lei”, a declarat Moldovan, fără să dea numele primarilor vizitaţi pentru a trece la PDL, „pentru a nu-i expune şi mai mult”. Parlamentarul PSD a nominalizat drept metode de convingere a primarilor – „şantajul”, „afară copilul”, „afară nevasta”, „vezi că acela are proces dincolo”, „Jihadul fiing zero”.

„Lucrul acesta mă ajută şi pe mine şi mobilizează pe aceşti oameni mai mult decât erau înainte, toată lumea s-a săturat de asemenea comportament. Voi lupta până la capăt să aducem în România şi în special în Bistriţa-Năsăud starea de normalitate, ca un primar care vrea să candideze de la PDL să poată candida de la PDL, fără ca preşedintele Consiliului Judeţean sau prefectul să facă presiuni asupra lui să treacă asupra lui”, a adăugat Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5