Vosganian: Noi, nu din drag faţă de PSD, am făcut USL, ci din drag faţă de români

Vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, a vorbit, vineri, la Bistriţa, şi despre raporturile dintre PNL şi PSD în cadrul USL. Potrivit lui Vosganian, liberalii, nu din drag faţă de PSD, au făcut USL, ci din drag faţă de români.

,,Raporturile dintre noi şi PSD cuprind o seamă de vulnerabilităţi fireşti. În acelaşi timp, faptul că noi ne asumat să facem această alianţă, cu care avem stiluri diferite, cu care tradiţional nu am avut relaţii de colaborare, vine din înţelegerea gravităţii situaţiei în care suntem.

Noi, nu din drag faţă de PSD, am făcut USL, ci din drag faţă de români.

La întrebarea obsedantă, ce-i de făcut cum ne scăpaţi de ăştia, noi alt răspuns, decât acesta, noi nu am găsit. Şi nu am întâlnit pe nimeni care să ne dea un alt răspuns”, a declarat Varujan Vosganian.

În acelaşi timp, vicepreşedintele PNL a mai spus că USL, chiar dacă va câştiga alegerile nu trebuie să continue politica păguboasă de guvernare a PDL-ului.

,,Dacă USL crede că dacă va câştiga alegerile va continua tradiţia lui cine câştigă, ia totul, nu vom face decât să ne aducem în boală. E nevoie de un proiect naţional”, a conchis Varujan Vosganian.

Comentarii

11/07/11 20:55
Vizitator

D-le Vosganian,dar in balconul de la Timisoara de unde ati iesit pe usa din dos,alaturi de neocomunisti si unde ati dat o mare palma liberalismului romanesc,a fost tot din dragoste pt. romani?V-ati aliat cu calaii parintilor nostri ! RUSINE !!
Un liberal, dar nu PNL-ist cu atat mai mult USL-ist.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5