Ziua şi reclamaţia pentru serviciile de telefonie, cablu şi internet

Într-o singură săptămână, la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor au fost înregistrate 11 reclamaţii dintre care nouă pentru serviciile de telefonie mobilă, tv cablu şi internet. Alte două sesizări au vizat comercilizarea produselor de carne prin supermarket şi comercializarea de produse alimentare expirate în magazine nespecializate din mediul rural.

Şi luna trecută, bistriţenii le-au dat de lucru comisarilor de la Protecţia Consumatorilor. Potrivit comisarului şef Dina Suciu, în decembrie au fost soluţionate 14 reclamaţii care s-au dovedit întemeiate, dintre care patru pentru serviciile de telefonie mobilă, servicii TV şi internet, trei reclamaţii privind comerţul în supermarketuri şi două privind serviciile auto. Consumatorii bistriţeni s-au plâns şi de serviciile de transport persoane internaţional, achiziţiile de bunuri electrocasnice sau de furnizorii de utilităţi (gaze naturale, electricitate). Pe lângă soluţionarea acestor reclamaţii, CJPC Bistriţa-Năsăud a efectuat 62 controale la operatorii economici, din care 15 acţiuni de control au fost în colaborare cu instituţii de control din judeţ - Direcţia Sanitar Veterinară şi Siguranţa Alimentară şi IPJ BN.

Comentarii

09/01/12 17:40
Vizitator

Tare m-as bucura, sa-si faca "treaba" nu numai cei de la " protectia consumatorilor" ci si cei de la disciplina in constructii, cei de la mediu, cei de la serviciile sanitar-veterinare sau de la politie comunitara... sa vada cum in Bistrita, in cartiere si in localitatile componente , "contaranii" nostri care au afluit din mediul satesc spre Bistrita, si-au adus cu ei si "apucaturile " de la tara, cum acestia au tot felul de grajduri si amenajamente pentru cresterea vitelor si porcilor, fara a respecta nici un fel de norma legala ( fara autorizatie de constructie, fara a respecta acordul prealabil al vecinilor, fara a respecta normele sanitar-veterinare si de sanatate publica, fara a respecta normele privind colectarea dejectiilor etc. si le deverseaza peste tot si cum acestea patrund in panza freatica din zona, cum cu mirosuri greu de suportat ne fac viata imposibila, noua celor din vecini ...
Nu o data am scris despre acest lucru si cu totii celor amintiti mai sus, vad ca fac " ureche suta". Domnule primar, Dvs nu cititi ceea ce comenteaza oamenii la articolele din ziarele locale, sau nu va informeaza "purtatorul de cuvant" despre aceste lucruri? Dar Dvs cei de la ziar, de ce nu le trimiteti in "copie" aceste comentarii ? N-aveti nici un cuvant de spus... ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5