Un turist din Ploieşti a reclamat condiţiile de cazare din Sângeorz-Băi

O familie de pensionari din Ploieşti, judeţul Prahova, a sesizat on-line Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre condiţiile neconforme de cazare de la un hotel din staţiunea Sângeorz-Băi. Reclamaţia a fost redirecţionată către Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, inspectorii stabilind că plângerea prahoveanului este întemeiată.

“Inspectorii au verificat cele sesizate de consumator şi au decis că acesta avea dreptate. Sunt condiţii improprii de cazare, din cauza dotărilor foarte vechi, unele dintre ele şi deteriorate. Am decis ca persoana respectivă să fie mutată într-o altă locaţie. Operatorul turistic a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 2.000 lei, suplimentar dispunându-se şi oprirea temporară din circuitul turistic a şase spaţii de cazare, până la remedierea deficienţelor constatate”, a declarat inspectorul şef adjunct Lorica Şut.

Toţi cei care au acces la internet pot să sesizeze aspectele neconforme referitoare la protecţia consumatorilor, pe adresa [email protected].

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5