În 2 săptămâni, skate park la Năsăud, pe platforma bazei sportive de la George Coşbuc! Ce alte investiţii în sport se fac la Năsăud!

Primarul Dorin Vlaşin anunţă că a fost lansată achiziţia pentru echipamentele din viitorul skate park de la Năsăud. Potrivit acestuia, e o  dorinţă a peste 300 de tineri din Năsăud, care în urmă cu ceva ani au semnat o petiţie.

„În circa 2-3 săptămâni, acestea vor fi cumpărate. Acestea vor fi amplasate pe platforma de la baza sportivă de la CN „George Coşbuc”.”, ne-a declarat edilul oraşului.

În perioada următoare, vor fi executate lucrări de modernizare şi la terenul de tenis din zona adiacentă stadionului. „Vrem să achiziţionăm şi două mese pentru tenis de masă din placă de beton, dar vrem să montăm şi module de joacă în cartierele Luşca şi Liviu Rebreanu”,  a explicat Dorin Vlaşin.

Primarul Năsăudului a menţionat că stadionul este întreţinut prin grija lui Ioan Pop, care este sprijinit de autorităţile locale. „Avem cred că cea mai bună suprafaţă de joc din judeţ, gazonul este cosit la două zile. Se lucrează la modernizarea vestiarelor. Avem în plan să mai punem la punct multe aspecte, chiar dacă Liga a IV-a nu începe. Şi eu sunt un jucător de fotbal, de două ori pe săptămână. Legat de echipa de fotbal, văd lucrurile diferit. Avem generaţii de tineri, clubul Viitorul, care vine cu tineri care ne surprind. Mi-aş dori ca echipa Progresul Năsăud sau în echipa din Năsăud să fie foarte mulţi tineri, cât se poate de mulţi din Năsăud. Fără sprijinul unor agenţi mari economici, Primăria Năsăud nu poate susţine o echipă în Liga a III-a, pentru că e nevoie de 3-400.000 lei, iar acum echipa primeşte 40.000 lei, în medie. Nu e imposibil, mi-aş dori acest lucru, cu sprijinul unor agenţi economici mari din Năsăud.  Avem şi o echipă de handbal foarte bine pregătită şi putem face performanţă, dar şi pe alte sporturi, precum karate, şah”, a declarat primarul Vlaşin. 

În maximum o lună, vor fi finalizate lucrările la sala de sport de la Şcoala de Aplicaţie, und emai trebuie pus parchetul, dar şi făcute amenajări exterioare. 

Nu în ultimul rând, Complexul Sportiv Multifuncţional, va fi lansat în licitaţie de CNI, în maximum două săptămâni. "E un proiect de mare anvergură, mult pomenit, mult dorit, doar că lumea şi-a pierdut încrederea că se va mai face. Năsăudul are nevoie de o zonă de agrement şi vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a fi realizat", a declarat primarul năsăudean.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5