Deputatul Robert Sighiartău: Impreună cu Dorin Vlașin am reușit să aducem 8 milioane de euro pentru Aqua Park-ul din Năsăud!

Impreună cu Dorin Vlașin am reușit să aducem 8 milioane de euro pentru Aqua Park-ul din Năsăud!

Impreună cu Dorin Vlașin, viceprimarul liberal al Năsăudului am reușit să convingem Guvernul României să aloce 8 milioane de euro pentru dezvoltarea la Năsăud a unui Aqua Park, un complex multifuncțional modern care rivalizează cu cele mai moderne construcții de acest gen din țară.

Complexul sportiv multifuncțional ce a primit finanțare de la Guvernul României cuprinde mai multe piscine interioare și exterioare, spații speciale pentru copii, tobogane, o sală de fitness, o pistă de atletism și o pistă de skate.

În plus, complexul va fi o atracție pentru întreaga zonă, va aduce turiști și va genera locuri de muncă și bani suplimentari la bugetul local, iar de toate acestea va profita întreaga comunitate.

Semnarea acestui proiect ne arată tuturor că guvernul liberal consideră că dezvoltarea județului nostru este o prioritate.

Semnarea proiectului ne mai arată și cât de mult poate face Dorin pentru comunitate. Dacă din poziția de viceprimar s-a bătut să aducă cel mai mare proiect pentru oraș, să ne imaginăm câte lucruri bune ar putea face pentru comunitate din poziția de primar. #SePoate și în Năsăud!

deputat Robert Sighiartău

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5