Skate park-ul din Năsăud a fost amenajat! Echipamente în spaţii de joacă la Grădiniţa ANL, în Luşca şi Liviu Rebreanu!

Primarul Năsăudului, Dorin Vlaşin, a venit cu o veste bună pentru toți copiii din oraș și din împrejurimi. "Avem skate park! Modulele au fost instalate sub stricta supraveghere a beneficiarilor, care abia așteptau să plece muncitorii pentru a se bucura de ultima investiție a Primăriei. Adolescenții s-au făcut auziți prin intermediul aplicației CityHealth unde au strâns peste 170 de voturi la sesizarea prin care cereau Primăriei să ia dorința lor în considerare. Chiar dacă lucrurile se mișcă mai lent decât ne dorim noi, este important ca toți năsăudenii să conștientizeze că nevoile lor și ale orașului sunt auzite, atât de către mine cât și de către întreaga echipă a Primăriei. Am spus-o de la începutul mandatului, ne dăm toată silința să transformăm Năsăudul în orașul din care să nu mai plece nimeni, dar acesta este un proiect de durată și nu se poate realiza fără ajutorul dumneavoastră.
Haideți să luăm exemplul copiilor care astăzi în timp ce așteptau finalizarea operațiunii de montare a pistelor, au ecologizat toată baza sportivă, după care au promis că vor avea grijă de skatepark-ul lor! Haideți să facem și noi la fel cu orășelul nostru frumos!
Doar împreună, cu solidaritate, răbdare și implicare, creștem comunitatea și transformăm orașul!", a transmis primarul Dorin Vlaşin.
În această perioadă, vor fi montate echipamente de joacă pentru copii la Grădiniţa din zona ANL, în Luşca Şi Liviu Rebreanu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5