25 de tineri din judeţul nostru, admişi la examenul susţinut la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni

Pentru sesiunea din ianuarie 2018 la unităţile de învăţământ care îi pregătesc pe viitorii jandarmi au fost scoase la concurs un număr de 700 de locuri, câte 350 de locuri fiecare, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” – Fălticeni, respectiv Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” – Drăgăşani. Dintre acestea trei locuri au fost alocate pentru romi şi două pentru minorităţi.

Probele eliminatorii au constat în vizita medicală, testul psihologic şi proba de aptitudini fizice (în sală) iar proba de verificare a cunoștințelor a constat într-un test scris, susținut la data de 20 ianuarie 2018.

            La toate aceste probe s-au prezentat, din cei 52 de candidaţi recrutaţi la nivelul judeţului nostru, un număr de 39 de tineri. În urma procesului de selecţie a candidaţilor şi a examenului scris, 25 de tineri au fost declaraţi „admis”.

            Aceştia trebuie să se prezinte la sediul Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” – Fălticeni, în ziua de 27 ianuarie 2018, până la ora 14.00.

            Pentru tinerii îşi doresc să devină jandarmi, în cursul anului 2018 va mai fi organizată o sesiune de admitere, la o dată care va fi anunţată ulterior.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5