Vezi câţi tineri din judeţ s-au înscris la şcolile militare ! Joi, evaluarea psihologică

Numărul tinerilor care au optat pentru una din unităţile de învăţământ cu profil militar care pregăteşte subofiţeri de jandarmi creşte de la an la an la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud efectuează în fiecare an recrutări de tineri conform programei şcolare întocmite la nivelul Ministerului Afacerilor Interne. Anul acesta a constituit o excepţie din acest punct de vedere şi până astăzi, 5 decembrie a.c. cei care au dorit au putut să se înscrie într-o nouă sesiune pentru a deveni subofiţeri ai Ministerului Afacerilor Interne. Joi 7 decembrie a.c., va avea loc evaluarea psihologică iar concursul de admitere va avea loc în perioada 13–21 ianuarie 2018, conform graficelor/calendarelor stabilite de către unitățile de învățământ. Proba de verificare a cunoștințelor constă într-un test scris, susținut la aceeași dată, 20 ianuarie 2018.
Informaţii suplimentare
Anul acesta, în prima etapă 65 de tineri au depus cereri de înscriere pentru şcolile militare de învăţământ: 12 tineri au optat pentru Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza” Bucureşti – Facultatea de Jandarmi (comparativ cu 4 tineri în 2015 şi 12 în 2016), unul pentru Academia Forţelor Terestre şi 52 pentru Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni. (50 în 2016 iar în anul 2015–35 tineri)

Comentarii

05/12/17 13:11
jurist

Mare atenție la examenul psihologic dearece în ultimul timp „tot mai mulți lupi au scăpat între oi”!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5