Administratorul public al comunei Prundu Bârgăului, pus în funcţie

Premieră pentru comuna Prundu Bârgăului. Pentru prima dată, comunitatea de aici va avea un administrator public. După cum ne informează primarul Doru Crişan, în urma susţinerii examenului, postul a fost câştigat de Vasile Alexandru Turc, cel care şi-a preluat funcţia, intrând deja în pâine.
„Am dorit să am alături de mine un om care să lucreze pentru cetăţeni, nu să facă politică. Vasile Alexandru Turc lucrează în administraţie de zece ani şi este omul potrivit pentru a prelua atribuţiile viceprimarului şi, în plus, a se ocupa de contractele pe care Primăria le are în derulare pentru implementarea diferitor proiecte. Am început deja colaborarea şi eu cred că ne vom înţelege foarte bine”, ne-a declarat primarul Doru Crişan.
Vasile Alexandru Turc a fost, până acum, şef Serviciu SVSU Prundu Bârgăului, funcţie din care şi-a dat demisia şi este absolvent al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Oradea.

Comentarii

10/08/16 22:14
fabian

incet dar sigur, echipa de hoti reactivata de preotul Turc Vasile, c-acum 10-15 ani cand controla furturile de masini auto. cu banca religiilor ne-a furat, cu averea bisericii ne-a jagmanit, si acum a extins caracatita preoteasca pe primarie. cata smerenie poate sa ne ofere preotul Turc Vasile si blandete unde este ciolan de ros.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5