Adunare cetăţenească, la Rodna

Duminică 31 august, în faţa Primăriei din Rodna, imediat după sfârşitul slujbei de la Biserică, 200 de rodneni au participat la o adunare cetăţenească organizată de primarul dr. Alexandru Năşcan, la care acesta a prezentat câteva informaţii importante pentru locuitorii localităţii, precum şi anumite recomandări. Primarul Năşcan a spus oamenilor că, vineri 29 august, a semnat, la Satu Mare, contractul prin care Rodna va beneficia de o finanţare de circa 83 miliarde lei vechi, pentru extinderea reţelei de apă, a reţelei de canalizare, asfaltarea unor străzi şi modernizarea pieţei alimentare.

Consiliile Locale Rodna şi Ilva Mică sunt singurele autorităţi publice locale din judeţul nostru, declarate eligibile pe Măsura 322, „Renovarea şi dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale, măsură din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurala 2007-2013, finanţat de FEADR.

Pe strada Tudor Vladimirescu se va trece la schimbarea conductelor de apă şi s-au atenţionat cetăţenii de aici să se racordeze la canalizare. Această stradă va fi asfaltată.

Referindu-se la asistenţa medicală, domnul Năşcan a afirmat categoric că doctorul de familie este obligat, prin lege, să asigure permanenţă, adică 24 ore din 24.

Primarul Rodnei a mai spus că nu se va mai tolera niciun fel de murdărie pe malurile Someşului şi Izvorului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5