Afacere de la zero. MinniMe, un marketplace dedicat exclusiv parintilor si copiilor

Magazinul online MinniMe a fost lansat anul trecut, in 2020, de catre doi tineri parinti din Cluj-Napoca: ”Totul a pornit de la nevoia de a cauta si de a gasi cele mai bune produse indispensabile noului nostru copilas. Intotdeauna am intampinat dificultati pentru a gasi si procura in timp util toate produsele atat de necesare celui mic”.

Cei doi au facut primul pas in lumea antreprenoriatului cu ideea de a crea un magazin online prin intermediul caruia, parintii vor avea la dispozitie toate produsele indispensabile atat noilor nascuti cat si a bebelusilor. Produsele comercializate pe magazinul online MinniMe au fost atent selectate si provin de la cei mai inovativi producatori din domeniu, oferind un grad ridicat de siguranta, confort si utilitate.

Cu toate ca anul trecut pandemia a afectat global foarte multe domenii si continua sa o faca, domeniul e-commerce a fost printre putinele care au putut sa se bucure de o crestere remarcabila in toata aceasta perioada. Conform statisticilor, tot mai multi parinti au ales sa cumpere online produse de calitate destinate copilasilor.

Clientii care au descoperit magazinul MinniMe au fost incantati de varietatea produselor puse la dispozitie pe acesta platforma. Datorita deschiderii, suportului si a unei bune comunicari, antreprenorii au reusit sa dezvolte o relatie bazata pe incredere cu o larga comunitate de parinti din Romania. “Aceasta incredere pe care ne-o ofera parintii, ne-a facut sa ne dorim sa ne extindem” - spun antreprenorii, iar de curand, dupa o perioada intensa de munca, au reusit sa transforme platforma MinniMe intr-un marketplace de nisa. “Prin intermediul acestei noi platforme punem la dispozitia tuturor producatorilor si a comerciantilor posibilitatea de a-si expune si vinde produsele din acest domeniu. Ne dorim sa acoperim cat mai bine nevoile fiecarei etape de dezvoltare, atat a copiilor, cat si a parintilor. Depunem toate eforturile pentru a dezvolta si a extinde in continuare noua noastra platforma. Dorim ca prin intermediul noului marketplace, parintii sa aiba la dispozitie cea mai diversificata gama de produse de la cei mai apreciati producatori din domeniu.”

Urmatorul pas in aceasta afacere, dupa perfectionarea acestui marketplace, o reprezinta partea de marketing. “Investim constant in marketing pentru a creste si mai mult pe partea de social media. In ultimii ani, piata articolelor destinate copilasilor a avut parte de o crestere si transformare majora. Astazi, cei mai multi parinti aleg sa faca cumparaturile online, datorita gamei variate de produse disponibile, a sigurantei de plata si a rapiditatii firmelor de curierat. La toata acesta schimbare a contribuit semnificativ si pandemia.”

MinniMe a reusit sa gaseasca solutia la cea mai mare problema pentru toti parintii aflati in cautare pentru copilasii lor. Acestia nu vor mai pierde timpul navigand de pe un site pe altul, intrucat vor avea la dispozitie toate produsele necesare, atent selectate, testate si cu feedback din partea altor parinti.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5