AFLAM DE LA I.S.U.

Viişoara - Ardere necontrolată stinsă

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit în municipiul Bistriţa, cartier Viişoara, cu o autospecială pentru stingerea unei arderi necontrolate de vegetaţie uscată. Intervenţia efectivă a durat 35 de minute.

Măsuri - Specifice la meciul de fotbal

Detaşamentul de Pompieri Bistriţa din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor specifice la meciul de fotbal CF Gloria Bistriţa - F.C. Dunărea Giurgiu. Intervenţia efectivă a durat 4 ore.

SMURD predă bolnavul la SAJ B-N

Garda de Intervenţie Sîngeorz-Băi (SMURD) din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al judeţului Bistriţa - Năsăud a intervenit cu o ambulanţă tip “B2”, în localitatea Sîngeorz-Băi, pentru acordarea primului ajutor calificat unei persoane şi predarea acesteia unui echipaj aparţinând SAJ Bistriţa - Năsăud. Intervenţia efectivă a durat 25 de minute.

Informaţii obţinute de la cpt. V. Trifan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]