Ajută-i pe copii să ajute! Trupa de dans Inocenți din Slătinița, spectacol pentru copiii vulnerabili

Trupa de dans Inocenți din Slătinița va oferi un mare spectacol la sfârșitul lunii septembrie în cadrul Festivalului Prieteniei cu scopul de a susține proiectul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”.
Fiind, la rândul lor, beneficiari ai programului de suport educațional și integrare socială din Slătinița, micuții vor dansa pentru a aduce mai multă bucurie și altor copiii care se află în dificultate, de această dată fiind vorba despre copiii cu dizabilități, dar și bebelușii din programele Inocenți din Bistrița. Coordonatoarea trupei de dans este Sutea Rozalia (Boby) care, pe lângă suportul educațional, le insuflă copiilor valori precum dăruire, bunătate, prietenie. Împreună se pregătesc acum ca în cadrul festivalului să bucure sufletele celor prezenți, dar și pentru a reuși să strângă sumele necesare achiziționării a 3 fotolii de tip puf (pentru copiii cu dizabilități) și a unui fotoliu balansoar (pentru programul dedicat bebelușilor din spital).

Acești copii își donează talentul pentru a aduce bucurie și mai mult bine și în viețile altor copii încercați de soartă!

Ajută-i și tu să ajute!

Donează pentru proiecțelul “Un strop de MAI BINE pentru copiii vulnerabili”! Orice sumă poate face diferența…

Accesează link-ul de mai jos și donează:

http://inocenti.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=4629

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5