ALDE BN: Senatorul Ioan Simionca a solicitat majorarea punctului de pensie la 1500 lei. Amendamentul nu a trecut, asfel că parlamentarul s-a abținut de la votul final pe Legea Pensiilor

Referitor la informația falsă că domnul senator  ALDE Ioan Simionca nu a participat la ședința Senatului, care a avut pe ordinea de zi aprobarea Legii pensiilor, facem următoarele precizări:

            Domnul senator a participat la ședință, ba mai mult, a propus creșterea punctajului de pensie la 1500 lei față de 1275 lei cât prevedea Proiectul de lege. Deoarece ceilalți senatori s-au opus propunerii domnului Ioan Simionca, acesta s-a abținut de la votul final, vot ce echivalează cu un vot împotrivă.

            Opoziția care a lansat dezinformarea, a uitat că s-a terminat campania electorală. De fapt opoziția se opune creșterii pensiilor, lucru afirmat de liderii PNL,USR, PMP și de abținerea de la vot, ceea ce înseamnă cu vot împotriva Legii pensiilor din Senat. Se pare că miniciuna stă cu opoziția la masă.

            Vă asigurăm că ALDE este consecvent cu promisiunile făcute și susține creșterea veniturilor populației pentru a asigura un nivel de trai decent.

Biroul de presă

ALDE B-N

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5