Alexandru Uiuiu, după 25 de ani, din nou tătic ! Îngerul Petra Maria a apărut în viaţa scriitorului

foto facebook

Directorul Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional, Alexandru Uiuiu, este, de curând, din nou tătic. După ce îngerul a apărut în viaţa scriitorului, acesta a sărbătorit, într-un local cunoscut din oraş, ce se află nu departe de Sinagoga Bistriţa, împreună cu prieteni dragi, printre care directorul CJC, Gavril Ţărmure şi criticul George Ţâra. Prima poză oficială cu micuţa din viaţa lui a apărut pe o reţea de socializare, adunând sute de like-uri, dar şi mesaje de felicitare. Uiuiu Petra Maria este de o frumuseţe aparte, la fel ca surioara ei mai mare, Alexandra, ce a primit titlul de Miss Baschet.
"A trecut de doua luni...Are deja amintiri cu noi" spune Alexandru Uiuiu, iar felicitările primite sunt pe măsură:
"Sa creasca mare si sa fie sanatoasa, e tare frumoasa", "Felicitări!!! Să-ți trăiască prințesa! Este extraordinar de frumoasă!", "E minunata, cred ca sunteti topiti", "Să-ți trăiască, Alexandru! Mulți, mulți ani împreună! Frumos nume", "Sa aiba parte de viata in viata! E un copil minunat, iar voi, dragi parinti doi frumosi fericiti!", " Recita o pozie de-a lui tati sau explica vreun eveniment istoric de-a mamei", "Ce scumpeteee!! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea alaturi de surioara ei Ale Uiuiu! ", "O minunăție! Te invidiez sincer pentru comoara asta, Alexandru. Să va dea Bunul sănătate, să vă bucurați de ea ani mulți și fericiți!".
Alexandru Uiuiu, le-a răspuns în numele lui şi a mămicii Elisabeta.: " Va multumim pentru gândurile bune pe care vi le intoarcem cu drag".
Cotidianul Răsunetul îi doreşte micuţei Petra Maria mulţi ani cu sănătate, bucurii, dragoste din partea părinţilor şi a celor ce o înconjoară, iar viaţa să fie mereu pe drumul plin de flori al luminii sub paza îngeraşului.
Alexandru Uiuiu mai are o fiică de 25 de ani, Alexandra, ce s-a născut pe 20 februarie 1989, handbalistă de performanţă, fostă componentă a naţionalei de senioare, dublă campioană naţională . Alexandra Uiuiu este cunoscută şi pentru că a devenit prima jucătoare din România care a cucerit pentru a doua oară titlul de Miss Baschet, acordat în cadrul All Star Game-ului feminin. Alexandra Uiuiu bifează, acum, al treilea an consecutiv în Cupa Ligii Europei Centrale, alături de formaţia sa, CSU Alba Iulia.
Un tătic fericit, pe care îl felicităm pentru fetele lui frumoase !
................
Născut la 20 martie 1962 în Fedru, Alexandru Uiuiu este absolvent al Facultăţii de Filosofie - Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, fiind doctor în Filosofie. Este fondator al revistei de Cultură Etnologică şi Etnografică "Zestrea" şi membru al Uniunii Scriitorilor din România, filiala Sibiu. Dintre cărţile publicate amintim: "Felia amară", povestiri, 1993 (premiul pentru debut al "Salonului Naţional de Carte", Cluj-Napoca, 1994), "Povestiri din pădurile fanteziei" (premiul pentru "Carte pentru Copii", Galele Multimedia, Bistriţa, 2000), "Ridicare în genunchi", roman, 1999 (premiul pentru proză, al Salonului Naţional "Liviu Rebreanu", Bistriţa, 2000; premiul pentru roman "Liviu Petrescu", Galele Radio, Cluj-Napoca, 2001), "Socrate - Poetul", versuri, 2000 (premiul U.S. la Festivalul Naţional de Poezie "George Coşbuc", 2000), "Aşteptând-o pe Godette", teatru, 2003 (premiul U.S., filiala Sibiu, pentru dramaturgie; nominalizare la Premiile Uniter pentru "Cea mai bună piesă a anului" cu "Marea scofală sau Aşteptând-o pe Godette", 1999, şi cu "N-ai să-nţelegi nimic sau cât teatru e-n teatru", 2000). Alexandru Uiuiu a fost director la cultură între 1990-1992, apoi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, iar între anii 1998-2002 a a fost director al Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale.Actualmente este director al Direcţiei Judeţene pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional Bistriţa-Năsăud.

Comentarii

22/11/15 12:24
ioan rus

Să-i trăiască, să fie sănătoasă şi la mai multe!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5