Alo, primăria, poliţia ! Grătare şi manele, azi, în Pădurea Schulerwald. Bistriţenii se cred în concediu şi nu se tem de coronavirus ?

Distracţie mare azi la locurile de agrement. Miros de grătare şi acorduri de manele, în Pădurea Schullerwald. După ce fabricile se închid, școlile au pus lacătul pentru o perioadă, programul este redus la unele instituţii, tocmai pentru a sta acasă şi a ne feri, unii bistriţeni se cred în concediu, dând dovadă de ignoranţă de parcă nu s-ar teme de coronavirus.

Deşi autorităţile locale şi centrale i-au rugat pe bistriţeni să nu iasă din casă decât dacă este absolut necesar şi să păstreze o distanţă de cel puţin 2 m faţă de alte persoane, aceştia nu au ascultat. Vremea bună i-a scos, la plimbare prin Schullerwald, în Parcul Municipal, dar şi în părculeţele din cartier. Deocamdată, se pare, că unii dintre noi nu conştientizăm mesajul autorităţilor, cu toate că atât instituţiile statului, cât şi cele particulare au luat o serie de măsuri.

Vom vedea ce se va întâmpla în perioada următoare, panica necuprinzându-ne încă poate şi pentru faptul că nu avem decât trei cazuri confirmate în judeţul nostru. Dar, nu m-ai bine ne-am păzi, decât să fim indiferenţi? Poate că patrulele ar trebui mai dese şi în aceste zone să le spună oamenilor că nu e bine să se expună.

Comentarii

21/03/20 19:17
alt votant

Nu păstrează distanta?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5