Ofertă deosebită a Filialei ANR BN

APARATURĂ TIFLOTEHNICĂ PENTRU NEVĂZĂTORI

O noutate absolută pentru nevăzătorii din Bistriţa-Năsăud, atât de necesară şi aşteptată cu multă nerăbdare de această categorie de oameni cu dizabilităţi şi care-şi duc viaţa în mod paşnic, oneşti, cu mult bun simţ, folosindu-se de “ochiul interior” – ne-a fost oferită de către preşedintele filialei ANR BN, dl. Iacob Pop, omul care este trup şi suflet în slujba nevăzătorilor, se bate pentru drepturile lor şi se preocupă de achiziţionarea aparaturii electronice specifică nevăzătorilor şi care este utilă în viaţa acestei categorii de cetăţeni.

ÎN ATENŢIA NEVĂZĂTORILOR! TOATE APARATELE ENUMERATE MAI JOS SE POT ACHIZIŢIONA NUMAI PE BAZA UNEI COMENZI SPECIALE!

Filiala ANR BN vine în sprijinul nevăzătorilor din judeţ cu o ofertă deosebită pentru membrii săi şi le pune la dispoziţia acestora, din stoc, în limita comenzilor făcute, aparatură electronică tiflotehnică performantă, contracost, cu menţiunea că redarea datelor şi parametrilor constataţi şi analizaţi de aparate pentru nevăzători se face prin voce, în limba română, dublată de un afişaj electronic.

*Primul aparat este CEASUL ELECTRONIC PENTRU NEVĂZĂTORI, care are caracteristici de a indica ora şi minutele prin voce, în limba română, printr-o simplă apăsare a unui buton, ceasul are în dotare şi alarmă, îşi măreşte puterea vocii şi poate fi programat ca să redea timpul exact din oră în oră.

*Al doilea aparat, atât de mult râvnit, este TENSIOMETRUL ELECTRONIC, care transmite valorile tensiunii şi a pulsului tot prin voce, în limba română, dublat de un afişaj electronic cu o precizie de invidiat chiar de către medicii generalişti şi de familie.

*Alte două aparate necesare sunt CÂNTARUL DE BAIE ŞI DE BUCĂTĂRIE ELECTRONIC, care indică greutatea corporală şi a alimentelor folosite la bucătărie tot prin voce, în limba română.

*În slujba persoanelor cu diabet zaharat, din rândul nevăzătorilor, se află CÂNTARUL ELECTRONIC PENTRU CONTROLUL GREUTĂŢII ALIMENTELOR, care indică necesarul de alimente specifice bolnavilor de diabet, cu aceeaşi vocalizare, în limba română.

*APARAT ELECTRONIC PENTRU DETECTAREA CULORILOR atât la îmbrăcăminte, cât şi la obiectele casnice, necesar şi util doamnelor şi domnişoarelor pentru a-şi sorta îmbrăcămintea la spălare şi îmbrăcare, cât şi recunoaşterea diferitelor obiecte din casă, după culoare, având aceleaşi caracteristici de redare prin voce, în limba română.

*Există în dotarea filialei ANR BN, UN APARAT MECANIC, din plastic, pentru citirea şi recunoaşterea banilor, respectiv a bancnotelor atât româneşti, cât şi valută, prin sistemul de pipăire.

*Tot în slujba nevăzătorilor există şi SISTEMUL CU LEED-URI, care le indică nivelul de apă, suc sau lapte puse într-un vas, printr-un semnal sonor specific.

*Un ultim aparat performant care va intra în posesia nevăzătorilor în perspectiva apropiată constă într-un CALCULATOR ELECTRONIC pentru operaţiile aritmetice şi algebrice, operaţiile făcându-se de către nevăzător, iar calcultorul răspunde, prin voce, în limba română.

Menţionăm că toate aceste produse sunt fabricate în Austria, la comenzi speciale, iar vocea înregistrată în memoria aparatelor aparţine unei doamne, originară din România, căsătorită în Austria, tatăl doamnei fiind nevăzător.

Pentru relaţii, informaţii, lămuriri şi pentru a intra în posesia acestor aparate performante, nevăzătorii sunt rugaţi să contacteze Asociaţia Nevăzătorilor din România, filiala BN, la nr. de telefon 0263-213670 sau să vină personal la sediul acesteia, situat în Bistriţa, P-ţa Centrală, nr. 22 (Sugălete).

De asemenea, puteţi obţine îndrumările necesare din partea preşedintelui asociaţiei, Iacob Pop, pe care-l puteţi contacta la nr. de telefon mobil 0767-122333.

Este un lucru lăudabil că există preocupare pentru nevăzători, fapt ce felicităm conducerea filialei, iar tehnica sperăm să le facă viaţa mult mai uşoară.

Comentarii

19/02/12 07:46
Vizitator

Buna ziua!
As vrea sa stiu daca are cineva de vanzare un ceas ca acesta? Imi trebuie pt bunica mea.
0765785406
[email protected]

13/10/10 20:00
Vizitator

Vocea se numeste cumva Carmen Ivona?

09/04/13 16:00
Cornelia Ghiban

Buna ziua!
V-as ruga sa ne dati o adresa de mail unde sa putem comanda aparatura tiflotehnica.
Va multumesc!

22/06/13 18:02
Vasile Radu

Buna ziua,
Va rog sa-mi comunicati pretul unui ceas pentru nevazatori si o poza cu acesta

13/01/14 12:13
DANCIU IULIA

As dori sa-mi spuneti un pret si cum pot intra in posesia unui ceas vorbitor in limba romana pentru tatal meu care este de un an in intuneric total . Va multumesc si va doresc sanatate !

20/03/14 18:38
Damian Iuliana

Aș dori să-mi spuneți cum pot să cumpăr acest ceas vorbitor în limba româna.va rog sa îmi răspundeți la mesaj. Multă sănătate vă doresc!

02/10/14 20:53
MARIA IELENSZKY...

Multumim pentru tot efortul facut in scopul ajutorului pentru nevazatorii din Romania! Pentru o persoana care locuieste in Oradea, v-as ruga sa-mi spuneti care sint optiunile de a comanda produsele pe care le oferiti? Termometru vorbitor, ceas vorbitor etc in limba romana. Tot ce-i bun va doresc si multumesc!

15/04/15 22:05
Jivan Iulian

Buna ziua,
va rog daca se poate sa imi spuneti si mie cum pot intra in posesia acestui ceas vorbitor in limba romana m-ar ajuta foarte mult.Va multumesc

28/10/16 00:39
Butură Ana- Maria

Bună seara. Aș vrea să vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care ne-o creați de a putea beneficia de aparate și instrumente care să ne faciliteze accesul la cultură și la îmbunătățirea stabilirii contactului social. Aș avea nevoie de un ceas vorbitor în limba româă și v-aș nruga să îmi comunicați costul acestuia și cum aș putea intra în posesia lui. M-ar interesa, deasemenea și celelalte produse pe care le-ațimenționat
Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi și vă urez succes în continuare în munca dumneavoastră.

27/02/18 19:56
Crisan Radu

Buna seara,
Va rog sa-mi transmite-ti detalii cu poza si pret pentru un ceas vorbitor de mana in limba romana daca se poate pentru dame si cum pot sa intru in posesia lui, eu sant din Bistrita, B-N.
Va multumesc

18/10/18 23:49
Danis

Caut ceas vorbitor romana.

multumesc

12/12/19 17:19
nicolae laura

ma intereseaza de unde as putea cumpara ceasul vorbitor de romana, care precizeaza ora, pentru mama mea care are probleme cu vederea, degenerescenta maculara. Daca puteti sa mi dati un numar de telefon pentru a comanda acest dispozitiv, multumesc anticipat

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5