Aproape 500 de bistriţeni, şomeri şi beneficiari de ajutoare sociale, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Câteva sute de persoane, şomeri, viitori absolvenţi, dar şi beneficiare ale venitului minim garantat, şi-au căutat un post la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, organizată pentru al cincilea an la Colegiul Tehnic „Grigore Moisil”. Datele oferite de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa-Năsăud indică prezenţa a 492 persoane, dintre care 277 au fost selectate în vederea încadrării ulterioare în muncă, urmând să susţină un interviu la sediul angajatorului.
La evenimentul organizat de AJOFM BN, în coordonarea directorului executiv Otilia Râpan, au participat 48 de agenţi economici, care au oferit 614 locuri de muncă, în diverse domenii, de la industrie, construcţii, turism, agriocultură, alimentaţie publică etc.
Au fost invitaţi, pe lângă agenţii economici, Penitenciarul Bistriţa şi Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud.
De asemenea, la eveniment au participat subprefectul Ciprian Ceclan, directorul executiv Ani Bob de la AJPIS BN, reprezentanţi ai patronatelor şi sindicatelor. Aceştia au avut posibilitatea să ia pulsul problemelor cu care se confruntă mediul de afaceri şi nu numai.

Comentarii

23/04/18 12:10
Nasaudean

Ar trebui desfiintzate absolut toate "ajutoarele sociale " , ptr ca de aia nu mai este interesat nimeni de locurile de munca libere de la societatile comerciale particulare si toata lumea vrea doar la "stat " ! Cu exceptie, sa fie platiti din banii publici doar orbii ( complet ) , cei narozi cu duhul si cei fara manuri si picioare , in rest, tuturor celor ramasi fara serviciu ( somerilor si altor categorii ) sa li se dea doar "pamant " pe care sa-l lucreze , sa-l cultive si unde sa-si produca cele necesare traiului cotidian, nu bani din " banii publici " .

02/05/18 10:44
Bistritean

De zilele astea de " 1 Mai " nu incapeai la "verde " de toti puturosii si asistatii sociali, care " sarbatoreau prin munca" ( lor ) cica... !!!
Nu le mai dati bani domnilor, ca de aia nu mai vrea nimeni sa mai munceasca la patroni ! Totodata bine ati face sa bagati la puscarie, toti patronii, care-i platesc pe oameni sub minimul pe economie ori deloc , tot amanandu-i de la o luna la alta in bataie de joc .
Am senzatia ca la noi in tzara asta, ne batem joc unii de ceilalti, ca un perpeetum mobile .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5