Asfalt pe un tronson de drum din centrul comunei Poiana Ilvei

Vicepreședintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Dorin Popescu, împreună cu primarul comunei Poiana Ilvei, Eugen Bența, au verificat stadiul procesului de asfaltare, parțială, a drumului DJ 172 D.
 
Este vorba despre sectorul delimitat de centrul comunei, de la trecerea peste calea ferată și prima curbă în sensul de mers spre Măgura Ilvei. Starea drumului prezenta o uzură avansată ce ducea la îngreunarea traficului.
 
"Drumul din centru este foarte important pentru cetățenii comunei Poiana Ilvei, fiind strada pe care merg copii la școală sau duminica enoriașii se îndreaptă spre locașul de cult.
Având în vedere că acest tronson este inclus în proiectul de reabilitare - Drumul “Poarta Transilvaniei”, transformarea șoselei din comună se va realiza în întregime. Valea Ilvelor este o zonă cu un potențial economic crescut, mai ales din perspectiva turistică, o infrastructură modernă fiind un obiectiv foarte important pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud", precizează vicepreşedintele Dorin Popescu, într-un comunicat de presă. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5