În atenţia cetăţenilor din municipiul Bistriţa

Vă aducem la cunoştinţă faptul că Primăria municipiului Bistriţa are în derulare lucrarea „Sistem informaţional specific domeniului imobiliar edilitar şi de constituire a băncilor de date urbane în municipiul Bistriţa”, lucrare ce constituie componenta tehnică a lucrării de Cadastru General, iar pentru culegerea informaţiilor legate de cadastrul imobiliar-edilitar, executanţii – S.C. Blom România S.R.L. din Târgovişte - conform contractului nr. 1/12.01.2009 vor executa lucrări topografice, de cartare imobiliară, inventariere reţele edilitare şi de constituire bancă de date urbane în perioada 21 martie – 31 decembrie 2011. Cu această ocazie vor fi vizitate imobilele persoanelor fizice/juridice din localitatea Bistriţa, din zonele:

- zona 1: str. Valea Căstăilor, str. Livezi, Drumul Cetăţii, str. Poligonului;

- zona 2: str. Valea Budacului, str. Ion Pop Reteganu, str. Zăvoaie;

- zona 3: Valea Jelnei şi Valea Ghinzii;

- zona 4: localitatea componentă Ghinda;

- zona 5: localitatea componentă Unirea;

- zona 6: localitatea componentă Slătiniţa.

În acest sens solicităm deţinătorilor de imobile, persoane fizice/juridice de pe străzile mai sus menţionate, să permită delegaţilor societăţii S.C. Blom România S.R.L. accesul în incintă.

Precizăm că toţi delegaţii societăţii S.C. Blom România S.R.L. deţin legitimaţii emise de Primarul municipiului Bistriţa şi vor fi însoţiţi, după caz, de reprezentantul zonal al deţinătorului de utilităţi.

Detalii/date cu privire la perimetrele mai sus menţionate, respectiv străzile care sunt cuprinse în aceste zone, se pot obţine de la funcţionarii din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, Compartiment Cadastru şi Evidenţa Proprietăţii, din Piaţa Centrală nr. 6, camera 6.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5