Augusta şi Petru au ales costumul tradiţional pentru a păşi împreună în viaţă. Emoţii şi pentru mama miresei, consilierul judeţean Monica Săsărman

Tânăra avocată Lucia-Augusta (fostă componentă a echipei de handbal CSM Bistriţa), fata consilierului judeţean Monica Săsărman, şi-a unit destinele în faţa ofiţerului Stării Civile, cu tânărul teolog Petru-Marian Dobrea. Evenimentul a fost găzduit de Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, tinerii alegând să-şi exprime sentimentele în faţa reprezentantului statului român, viceprimarul Cristian Niculae, secondat de primarul din Josenii Bărgăului, Nicolae Vrâncean, în costume populare, arătându-şi astfel dragostea faţă de lada de zestre a străbunilor.
Alături de ei s-au bucurat şi părinţii Ilie şi Liliana Dobrea şi Florin şi Monica Săsărman, împreună cu naşii Alexandru şi Iulia Jarca şi Marian şi Petruţa Mirea.
Petrecerea, ce a avut loc la restaurantul Rebrişoreana din Bistriţa, a fost un cu totul specială, nelipsind bucatele tradiţionale româneşti, scoase din cămara bunicii, dar şi datul găinii, jucatul miresei în bani, cântece şi ritualuri specifice acestui moment important din viaţa tinerilor aduse în faţa nuntaşilor de Maria Pavelean.
Unirea destinelor în faţa lui Dumnezeu va avea loc sâmbătă, la Biserica Ortodoxă din Josenii Bârgăului, urmând ca petrecerea să aibă loc la restaurantul Julia II.
Urăm tinerei perechi „Casă de piatră!”, cu sănătate şi bucurii, tinerii miri să fie drepţi pe drumul ales în viaţă, acela de a apăra oamenii şi legile statului, în cazul miresei, şi de a avea grijă de sufletele credincioşilor, în cazul mirelui. Suntem convinşi că vom avea o familie model pentru tânăra generaţie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5