Azi are loc recepţia lucrărilor la Grupul Şcolar Forestier

Primăria Bistriţa va face, azi, de la ora 11.00, recepţia finală la lucrările ,,Ateliere Şcoală - Grup Şcolar Forestier”.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, principalele lucrări realizate au vizat:

• extinderea Grupului Şcolar Forestier cu un corp de clădire cu regim de înălţime P+E

• izolaţii exterioare, învelitoarea de ţiglă profilată, şarpanta de lemn, sistem de jgheaburi şi burlane din tablă zincată

• crearea de facilităţi speciale pentru persoanele cu dizabilităţi;

• instalaţii electrice, sanitare, termice,

• finisaje interioare alcătuite din pardoseli de covor PVC în laboratoare şi în ateliere iar pe coridoare, în depozite, vestiare şi în grupurile sanitare de gresie.

• montarea de panouri solare;

Laboratoarele si atelierele sunt dotate cu echipamente IT şi mobilier: 1 sistem de supraveghere şi monitorizare elevi; 8 sisteme de calcul, 1 server, 30 mese de laborator, 38 scaune, 8 mese pentru calculator, 3 dulapuri;

Perioada de implementare a proiectului a fost de 26 de luni, din care 18 luni pentru execuţia lucrărilor.

Valoarea totală a proiectului este de 1.428.260,73 lei, inclusiv TVA din care: asistenţa financiară nerambursabilă este de 98% şi contribuţia beneficiarului este de 2%.

Proiectul este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional, Axa prioritară 3 – ”Îmbunătăţirea infrastructurii sociale”, domeniul major de intervenţie 3.4 – ”Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formare profesională continuă”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5