BAL CARITABIL Lions Club la Bistrița, cu ocazia aniversării a 20 de ani de voluntariat și acțiuni pentru comunitate

Anul 2024 încununează munca de 20 de ani depusă voluntar, atât de persoanele membre, ât si de multe altele nemembre ale Clubului Lions Bistrița. Cu aceasta ocazie, sâmbătă, 16 martie, vor fi organizate evenimente dedicate aceluiasi scop umanitar, binecunoscut deja bistritenilor. Inainte de masa va avea loc primirea invitatilor si o sedinta in cadrul careia oficialitati, persoane membre sau in devenire,  prieteni care au fost alaturi de club vor lua, pe rand, cuvantul, va fi prezentata activitatea clubului si vor fi amintiti, totodata, colegii care din pacate nu mai pot fi cu noi.

‘Acest eveniment are un puternic caracter cosmopolit, intrucat participa bistriteni, dar si oaspeti din tara si strainatate, numitorul comun al tuturor fiind dorinta de bine si de implicare pentru o finalitate sociala semnificativa pentru urbea noastra’, a spus doamna Floare Gaftone, presedinte Lions Club Bistrita.

Dupa-masa va reuni pe toti, fie membru, fie prieten sau simpatizant, in cadrul unui bal cu scop caritabil, iar fondurile accumulate in acest mod vor fi directionate cu prioritate catre cel mai ambitios proiect al clubului de pana acum: construirea unui adapost pentru victimele violentei domestice. In vederea constuirii acestuia, s-a reusit deja achizitionarea unui teren potrivit pentru aceasta destinatie, cu sumele de bani adunate deja ca urmare a multiplelor actiuni intreprinse pana acum de Clubul Lions Bistrita si din donatii, pentru care Lions Club Bistrita multumeste tuturor celor care si-au oferit sprijinul.

‘Este un proiect foarte ambitios, prin amploarea actiunilor pe care le implica si prin desfasurarea de forte angrenate, insa este mare nevoie de acest proiect, intrucat violenta domestica capata de la an la an tot mai mare amploare, iar resursele actuale care gestioneaza acest fenomen nu reusesc sa faca fata realitatii’ a spus doamna Doina Monda, membru Lions Club Bistrita si presedinte AFI Pro Familia, care, avand o bogata experienta in acest domeniu, a initiat acest proiect. ‘Fii tu schimbarea pe care o vrei in altii, pentru ca nu toate ranile se vad!’, a mai precizat doamna Monda, ca mesaj pentru fiecare dintre cei care aleg sa se implice.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5