Bărbat din China depistat cu şedere ilegală în Bistriţa

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări al judeţului Bistriţa – Năsăud au desfăşurat, în data de 2 februarie a.c., o acţiune cu forţe proprii pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.
În cadrul activităţii a fost depistat, cu şedere ilegală, un bărbat, în vârstă de 34 ani, din China, care a intrat pe teritoriul României în baza convenţiilor internaţionale, însă, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.
Urmare a celor constatate, poliţiştii de Imigrări au emis pe numele acestuia o comunicare prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 3 zile. Totodată, străinul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile abilitate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5