Cetăţean american, sancţionat pentru şedere ilegală în Bistriţa

Inspectoratul General pentru Imigrări (I.G.I.) prin Biroul pentru Imigrări Bistriţa - Năsăud a desfăşurat joi o acţiune de control, pe raza municipiului Bistriţa,  pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor.

          „Cu această ocazie a fost depistat cetăţeanul american F.D.L., care a intrat legal pe teritoriul României, iar la expirarea perioadei legale de şedere acesta nu a părăsit România. Ca urmare a celor constatate, pe numele cetăţeanului străin a fost emise o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

 

Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile abilitate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5