Cetăţeancă moldoveancă depistată cu şedere ilegală în Bistriţa-Nasăud

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Bistriţa – Năsăud au desfăşurat, în data de 10 decembrie a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Bistriţa.

În cadrul activităţilor, a fost depistată cu şedere ilegală o femeie, în vârstă de 25 de ani, din Republica Moldova. Aceasta a intrat în România în baza convenţiilor internaţionale, însă, la expirarea dreptului de şedere, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Urmare a celor constatate, poliţiştii de la imigrări au emis pe numele său o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească teritoriul României în cel mult 15 zile. Totodată, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2000 privind regimul juridic al străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5