Cetăţeană moldoveancă, depistată cu şedere ilegală în Bistriţa-Nasăud

 Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Bistriţa – Năsăud au desfăşurat, în data de 12 mai a.c., o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Bistriţa.

În cadrul activităţilor, a fost depistată cu şedere ilegală o femeie din Republica Moldova, în vârstă de 20 de ani, care a avut drept de şedere temporară în România, în scop de angajare, însă, la expirarea acestuia, nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

 Poliţiştii au emis pe numele cetăţenei moldovence o decizie de returnare, prin care este obligată să părăsească teritoriul României în cel mult 15 zile. Totodată, aceasta a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, se arată în comunicatul transmis de Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud.

Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5