Cetăţean iordanian depistat cu şedere ilegală în Bistriţa-Nasăud

 Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Biroul pentru Imigrări Bistriţa – Năsăud,  au desfăşurat, ieri, o acţiune în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa - Năsăud, pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza municipiului Bistriţa.

Cu această ocazie, a fost depistat cu şedere ilegală un cetăţean iordanian, în vârstă de 38 de ani, care a intrat pe teritoriul României în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită, valabilă 30 de zile, iar la expirarea perioadei de şedere nu a părăsit teritoriul ţării noastre.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Biroului pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud au emis pe numele cetăţeanului străin o decizie de returnare, prin care este obligat să părăsească teritoriul României în termen de 15 zile. Totodată, cetăţeanul iordanian a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002, republicată, cu modificările şi completările ulterioare”, informează Biroul pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud, pri intermediul unui comunicat de presă.

Poliţiştii Biroului pentru Imigrări Bistriţa-Năsăud continuă activităţile de prevenire şi combatere a şederii ilegale a străinilor, utilizând toate resursele proprii de care dispune pe acest segment de activitate şi cooperând cu toate instituţiile abilitate în menţinerea unui climat de ordine şi linişte publică în rândul comunităţii noastre.

De asemenea, solicitanţii sunt invitaţi să utilizeze aplicaţia on-line de depunere a documentelor, la adresa www.portaligi.mai.gov.ro, pentru scurtarea timpului de aşteptare la ghişeu şi eficientizarea procesului de preluare a cererilor.                                                                 

 

       

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5