Bărbat din Chiochiș, reținut de polițiști, după ce l-a agresat pe medicul veterinar și a distrus cabinetul! De la ce a plecat totul

La data de 6 octombrie a.c., în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 33 de ani, din Chiochiș, bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.
"Din cercetările efectuate a reieșit faptul că, la data de 6 octombrie a.c., pe fondul unor neînțelegeri cu privire la decesul unei bovine, în timp ce se afla în incinta unui cabinet veterinar, ar fi amenințat și agresat fizic un medic veterinar. Totodată, acesta ar fi provocat distrugeri în respectivul cabinet.
La data de 7 octombrie a.c., bărbatul reținut a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare", a informat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Comentarii

09/10/23 18:31
Țăranu

Felicitari

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5