Reţinut după ce a spart uşa, a lovit doi bărbaţi şi a ameninţat cu moartea o tânără

La data de 15 august a.c., Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un imobil, situat în municipiul Bistriţa, un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din județul Botoșani, ar fi distrus uşa de acces într-o cameră, ar fi lovit un tânăr, de 21 de ani, din județul Constanța, și un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din județul Botoșani, amenințând cu moartea o tânără, de 20 de ani, din județul Prahova.
Ca urmare a aspectelor sesizate s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.
La scurt timp, în urma probatoriului administrat în cauză, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de tânărul bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și ameninţare.
În cursul aceleiași zile, a fost dispusă măsura reținerii tânărului, în vârstă de 20 de ani, din județul Botoșani, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Bistrița, în vederea clarificării cauzei sub toate aspectele.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5