Bărbat din Livezile, reţinut! A spart uşa cu toporul, l-a bătut pe proporietar, a spart telefonul unei femei!

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au reținut un bărbat de 31 de ani, din Livezile, pe care îl cercetează pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

"În fapt, la data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 22.30, un bărbat de 31 de ani, din Livezile, aflat în stare de ebrietate, a lovit cu un topor ușa locuinței unor soți, după care a pătruns în imobil, l-a lovit cu pumnul pe proprietar, un bărbat de 58 de ani și pe soția acestuia, o femeie în vârstă de 40 de ani. Totodată, bărbatul ar fi spart un telefon care aparține femeii, după care a aplecat din locuință. Imediat după comiterea faptelor, a fost depistat de polițiștii Secției 2, condus la sediul Poliției, unde a fost reținut pentru 24 de ore, fiind depus în Arestul IPJ BN. Ulterior, a fost prezentat instanței, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", informează Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Continuă cercetările polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5