Bărbat din Lechinţa, fără permis, depistat la volanul unei maşini neînmatriculate.Transporta ilegal material lemnos

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, împreună cu polițiștii Biroului Delicte Silvice au efectuat, sâmbătă, o acțiune pentru prevenirea și combaterea tăierilor, sustragerii și transportului ilicit de material lemnos. Acțiunile s-au desfășurat pe raza comunelor Sânmihaiu de Câmpie și Lechința.

„Cu această ocazie, pe DJ 151, în localitatea Sângeorzu Nou, a fost depistat un bărbat din Lechința, care conducea un tractor cu remorcă cu care transporta material lemnos fără aviz de însoțire sau alte documente de proveniență. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5000 de lei, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos transportat, 5,4 metri cubi, a fost confiscat. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar utilajul și remorca nu sunt înregistrate sau înmatriculate. Totodată, polițiștii au constatat faptul că utilajul nu-i aparține, fiindu-i încredințat de proprietar, care știa că nu deține permis de conducere”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Pentru infracțiunile constatate în flagrant, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui auto neînmatriculat și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu deține permis de conducere, polițiștii Secției 3 au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

Comentarii

28/11/19 01:00
Tzugu

Pe astia îi luati voi la rost cu un braț de lemne si cei care duc cu tirul si vagoane intregi de lemn nui ia nimeni la rost ( normal sunt de-ai vostri ) ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5