Bărbat găsit decedat, lângă casă, în Zagra! Prezenta urme de violență! Fiul bănuit, în custodia polițiștilor

Update: Procurorul criminalist a dispus reținerea tânărului de 20 de ani pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat unui Judecător de Drepturi și Libertăți cu propunere de arestare preventivă.

În această seară, un tânăr din Zagra a sesizat prin 112 faptul că tatăl său în vârstă de 53 de ani se află în stare de inconștiență, în apropierea locuinței.

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud ajunși la fața locului au constatat faptul că, din păcate, acesta era decedat. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că acesta prezintă urme de violență, existând suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor.

Fiul bărbatului, în vârstă de 20 de ani, se află în custodia polițiștilor, fiind bănuit de comiterea faptei.

O echipă complexă, formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, criminaliști și un procuror efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, cercetările în acest caz fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5