BATALIONUL 817 ARTILERIE „PETRU RAREŞ” – locul I pentru cea mai bună bază şi activitate sportivă

Maior Cosmin Rădoaie, ofiţer cu informarea şi relaţiile publice la U.M. 01518 Prundu -Bârgăului

În anul 2013, începând cu luna august s-a desfăşurat concursul  „Cea mai bună bază şi activitate sportivă”  în forţele terestre. La acestă activitate a participat şi Batalionul 817 Artilerie „Petru Rareş” din Prundu Bîrgăului, care în urma desfăşurării concursului s-a clasat pe locul I la faza pe Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, ulterior obţinând şi locul I pe Divizia 4 Infanterie „Gemina”.

            Concursul a continuat şi în luna septembrie la aceleaşi standarde de exigenţă, batalionul fiind verificat de către o comisie a Statului Major al Forţelor Terestre.

            În urma stabilirii clasamentului unităţilor din forţele terestre, Batalionul 817 Artilerie „Petru Rareş” s-a clasat pe locul I la concursul „Cea mai bună bază şi activitate sportivă” în forţele terestre în anul 2013.

În data de 04 februarie, pe platoul Batalionului 817 Artilerie „PETRU RAREŞ”, domnul locotenent colonel Cristian GRECU, şef birou cu educaţia fizică militară din cadrul Statului Major al Forţelor Terestre, a adresat felicitări pentru rezultatele obţinute tuturor participanţilor, pentru efortul depus şi a înmânat cupa şi diploma, comandantului batalionului, colonel George SAS.  Acesta a mulţumit reprezentantului eşalonului superior pentru aprecierile făcute şi colectivului unităţii militare pentru modul în care a acţionat, contribuind la acestă reuşită colectivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5