Bazin de înot la Sângeorz Băi, prin CNI! Administraţia va amenaja alte 2 bazine exterioare

Obiectul de investiție “Bazin de înot acoperit strada Crinilor, nr4/A, oraș Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud”, în valoare de 2.256.852 euro a fost avizat favorabil în ceea ce privește  documentația tehnico-economică la faza de Studiu de Fezabilitate, de către Comisia nr. 1 a Consiliului Tehnico-Economic al CNI. Pașii următori în implementarea proiectului sus-menționat constau în scoaterea la licitație a acestuia, iar după obținerea tuturor avizelor va urma și execuția lucrărilor.

Acest proiect a fost gândit pentru realizarea și dezvoltarea unei infrastructuri de agrement în orașul Sângeorz-Băi, crescând astfel și indicele de sănătate a populației prin încurajarea activității fizice și totodată pentru a asigura un nivel de dotare competitiv.

Astfel, orașul Sângeorz-Băi va beneficia de dotări ale unei infrastructuri de agrement, demne statutului de stațiune balneoclimaterică, încurajarea activității fizice, în special preșcolarilor, dar și publicului larg. Toate acestea vor duce și la găzduirea unor competiții specifice cu efect benefic în promovarea turistică a stațiunii Sângeorz-Băi, dar și la ridicarea standardelor de viață nu doar a locuitorilor orașului Sângeorz-Băi, ci și a celorlalte comune, localități și orașe de pe Valea Someșului.

Pe lângă acest obiectiv, administrația va amenaja două bazine exterioare, astfel încât să devină un Complex de Agrement pentru locuitorii Văii Someșului.

 

Comentarii

27/05/20 18:54
George Carp

Cu banii aceștia se putea face o minipoliclinică! Mai urmează să faceți și un patinoar, iarna este lungă aici!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5