Bibliobuzul Bibliotecii Judeţene nu are vacanţă. Personajele din poveşti s-au întâlnit cu copiii din Braniştea şi Nimigea

Vacanţa este însoţită de personaje din cărţile de poveşti pentru elevii din satele judeţului nostru, acolo unde Bibliobuzul Bibliotecii Judeţene ajunge, spre bucuria micilor cititori.
Zilele trecute, bibliobusul a ajuns în Tabăra „Căsuţa cu Poveşti” de la Braniştea, unde copiii au împrumutat cărţi în limba română şi engleză pentru a-şi însoţi zilele de vacanţă cu lecturi. De asemenea, bibliotecara Isabela Andronesi a desfăşurat activităţi interactive ce au avut în vizor trecerea de la însuşirea unor informaţii despre scriitorul Paulo Collodi, autorul celebrei poveşti care are în centru unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale copilăriei, Pinocchio, la animarea afişelor în urma lecturii cu ajutorul unor culori. De altfel, bibliobuzul a fost nemurit într-un desen, înconjurat de baloane, personaje, cărţi şi veselie.
O altă întâlnire a avut loc la Nimigea, acolo unde copiii au adus la bibliobuz cărţile împrumutate şi şi-au ales altele noi. Biblioteca din Nimigea, condusă de bibliotecara Diana Sârb, are o activitate bogată pe perioada verii.
La Biblioteca Judeţeană, vacanţa este una plină de activităţi, prin ateliere de teatru, pictură şi desen, mandale, muzică, tenis de masă, toate gratuite, pentru ca micuţii noştri să fie mereu angrenaţi în proiecte pe placul lor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5