Forfotă, emoții, lacrimi, flori, dar și râsete și povești amuzante din vacanță. Într-un cuvânt, prima zi de școală la Şcoala Gimnazială Mihai Eminescu din Năsăud

860 de elevi și mulți părinți au umplut, de dimineață, curtea Școlii Gimnaziale ”Mihai Eminescu” Năsăud, pentru a întâmpina cum se cuvine primul sunet al clopoțelului. Noul an școlar a adus aici multă bucurie, atât pentru copii, care au avut posibilitatea de a se întâlni cu colegii pe care nu i-au mai văzut din vară, cât și pentru învățători și profesori. Au luat cuvântul directorii școlii, d-nele prof. Secheli Mărioara și Bidică Emilia, dna. Maria Nistor- director general al Editurii Didactice și Pedagogice București, dna. Aurelia Dan –inspector școlar pentru educație permanentă, Alina Salvan-reprezentantul părinţilor. Te Deum-ul a fost oficiat de preotul George Celsie.  

 Cadrele didactice au început activitatea cu forțe proaspete, fiind convinse că anul acesta va fi încununat de multe realizări și premii. Festivitatea de deschidere a început la ora 9, elevii din clasele pregătitoare intrând în clase pentru a-și cunoaște colegii și învățătoarele. 

Anul acesta, sloganul școlii va fi  ”La noi copiii sunt și vor fi fericiți!”.

director adjunct Emilia Bidică

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5