Bistriţa a găzduit etapa zonală a Naţionalelor de Culturism şi Fitness. Viceprimarul Niculae: Ne încurajaţi să investim în sport

Bistriţa a găzduit etapa zonală – Transilvania – a Campionatelor Naționale de Culturism și Fitness PRONutrition,  după competiţia de la Ploieşti, urmând   Focșani (13 aprilie) și finalele. Cele din urmă se vor desfășura la Brașov (28-29 septembrie) reunind categoriile de seniori, în timp ce sportivii de la cadeți, juniorii și masters se vor întrece la Sibiu (4-6 octombrie).

         Alegerea Bistriţei nu este întâmplătoare, asta după ce municipiul a organizat şi Campionatele Mondiale, are sportivi valoroşi, dar şi un publicul cu apetit pentru culturism şi fitness. Ediția din acest an se anunță una extrem de spectaculoasă pentru toți competitorii care se întrec pentru obținerea titlurilor supreme în sporturile formelor bine definite.

„Bistrița este deja un oraș magnet pentru competițiile sportive! La Campionatul Național de Culturism și Fitness - etapa zonală din Transilvania, în spatele fiecărui concurent am văzut „rețeta succesului”, muncă, perseverență, disciplină, efort și pasiune pentru ceea ce ei fac.

Tot acolo, am auzit unul dintre cele mai frumoase lucruri, spuse de un concurent: „Dacă ai o pasiune pentru a învinge, atunci trebuie să-ţi dezvolţi şi o pasiune pentru muncă.” Așa este! Voi, sportivii, organizatorii și spectatorii, ne încurajați să investim în sport și să ducem la îndeplinire proiectele care susțin acest domeniu.

Felicit Federația Român de Culturism și Fitness deoarece prin evenimentele și competițiile organizate de-a lungul anilor a reușit să aducă în mintea noastră o percepție pozitivă cu privire la sport și ne încurajează la un stil de viață sănatos și activ. Felicitări tuturor și succes în continuare!”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5