Roxana Ciuhulescu, la Fitness maraton Bistriţa. Preşedintele CJ: În 2017 găzduim Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness

Federaţia Română de Culturism şi Fitness, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, au organizat “ Fitness maraton” la Sala Polivalentă Bistriţa.
Acest eveniment este organizat în cadrul campaniei de promovare a Campionatului Mondial de Culturism şi Fitness (juniori şi masters) care va avea loc la Bistriţa în anul 2017, cu 600 de sportivi din toată lumea.
Printre invitaţi s-au numărat Roxana Ciuhulescu, campionul european Costel Torcea, vicecampionul european Sebastian Văsuţ şi mult titratul antrenor de fitness din Târgul Mureş - Gusti Moldovan, Anghel Zăpârțan și Lucia Cotul .
"Sport, muzică, viață sănătoasă! Ediția a III-a ,,Fitness Maraton” plină de zâmbete, mișcare și muzică a dat startul campaniei de promovare a Campionatului Mondial de Culturism și Fitness care se va desfășura la Bistrița anul viitor. Investind în sport, investim în sănătate, care este cel mai important și neprețuit lucru. Sunt onorat și mândru că în toamna anului 2017 Bistrița, va fi primul oraș din România în care se va organiza un Campionat Mondial de Culturism și Fitness. Felicitări Gabriel Toncean, pentru antrenantul eveniment!" a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5