Bistriţa-Năsăud are atestate patru produse alimentare obţinute conform reţetelor consacrate româneşti!

Începând cu această lună, judeţul Bistriţa – Năsăud beneficiază de primele atestate pentru patru produse alimentare obţinute conform unor reţete consacrate româneşti, conform Ordinului 394/ 2014 privind atestarea produselor alimentare obţinute conform reţetelor consacrate româneşti, informează directorul executiv Ioan Nuţu Tabără de la Direcţia pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud. Este vorba despre patru produse lactate, fabricate pe Valea Şieului.

         “În urma verificării documentaţiei depuse şi în baza propunerilor de atestare nr. 1, 2, 3 şi 4 din 10.03.2015, vă transmitem atestatele produselor alimentare obţinute conform unei reţete consacrate româneşti pentru produsele sana 3,6% grăsime, chefir 3,3,% grăsime, lapte bătut 2% grăsime şi caşcaval DALIA din lapte pasteurizat, fabricate la unitatea de producţie cu sediul în localitatea Monor, aparţinând SC CARMO-LACT SRL, înscrise în Registrul naţional al reţetelor consecrate la poziţiile 34, 35, 36, 37”, se arată în răspunsul directorului general Viorel Morărescu transmis Direcţiei pentru Agricultură Bistriţa-Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5