În Bistriţa-Năsăud, mai sunt 90 de cazuri active de coronavirus! Un pompier s-a vindecat, un alt poliţist s-a infectat!

La nivelul judeţului nostru mai sunt 90 de cazuri active de infectare cu noul coronavirus. Numaipuţin de 152 de persoane sunt vindecate deja din cele 262 confirmate.

Ultimii raportaţi pe lista vindecaţilor, din sectorul public,sunt un pompier de la Năsăud şi o persoană din sistemul medical. 

De cealaltă parte, a mai fost raportat un poliţist ca infectat cu CoVid-19, fiind două cazuri active în rândul angajaţilor IPJ BN.

Altfel,până în prezent, 19 cadre medicale ( șapte medici, 12 asistenți) și șapte persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 19 au fost declarate vindecate. Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.

 Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Una dintre acestea a fost declarată vindecată.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean.

10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus . Toți cei 10 au fost declarați vindecați.

O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Primăriei Năsăud.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5