BN: 320 de cazuri confirmate! Patru cazuri în plus, dintre care un asistent medical, în ultimele 24 de ore

La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, sunt confirmate 320 cazuri de infectare cu CoVid-19, cu patru în plus faţă de sâmbătă. Sunt 84 de cazuri active. Vestea bună este că 211 persoane sunt vindecate, dar, de cealaltă parte, sunt 25 de decese. Potrivit Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud, avem 73 persoane în carantină instituționalizată, dar şi 1967 persoane în izolare la domicilliu.

Faţă de ziua de ieri, a mai apărut un cadru medical infectat, un asistent medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Astfel, până în prezent, 21 cadre medicale (șapte medici, 14 asistenți) și șapte infirmiere au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 21 au fost declarate vindecate.

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Una dintre acestea a fost declarată vindecată. Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Trei dintre acestea au fost declarate vindecate. Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate. O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată. Zece angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați. Trei persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, două au fost vindecate. O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Cinci persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unui agent economic din județ.

*** 

Până astăzi, 24 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.070 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.399 au fost declarate vindecate și externate.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 188 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.973 de  persoane. Alte 60.423 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 368.482 de teste.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5