Bistriţa-Năsăud sprijină reabilitarea Liceului Teoretic „Vasile Coroban” din Glodeni cu peste 100.000 euro

          Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va supune dezbaterii şi adoptării proiectul de hotărâre privind finanţarea proiectului „Reforma învăţământului din Moldova”, subproiectul „Lucrări civile la Liceul Teoretic „Vasile Coroban” din oraşul Glodeni”. Din bugetul de venituri şi cheltuieli al judeţului Bistriţa-Năsăud va fi alocată suma de 144.330 euro.

          Practic, vor fi făcute lucrări de reabilitare la un corp de clădire al liceului din Glodeni, de finisări interioare, placarea tavanelor cu plăci de gips carton, tavane suspendate, înlocuire pardoseală, schimbarea tâmplăriei, placarea scărilor cu gresie, amplasare balustradă etc.

          Responsabilitatea utilizării sumelor alocate în concordanţă cu prevederile legale în vigoare şi Acordul de finanţare revine ordonatorului de credite al Raionului Glodeni. La finalizarea acţiunilor, Consiliul Raional Glodeni va transmite CJ B-N un raport de justificare a cheltuielilor şi de realizare a activităţilor cuprinse în acordul de finanţare.

          În 2017, a fost semnată Înţelegerea de Cooperare între Judeţul Bistriţa-Năsăud şi Raionul Glodeni din Republica Moldova, parafată de preşedintele Emil Radu Moldovan şi Ion Leucă, actualmente deputat în forul de la Chişinău.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5