Bistriţeanul Dorian Cosma reprezintă România, în Las Vegas, la prestigioasa competiție “WORLD Hip Hop Dance Championship”

În perioada 7-14 august, trupa X-Style Kids, coordonată de coregraful Dorian Cosma ( fiul managerului Dorel Cosma) împreună cu soţia Maura, va reprezenta România – la prestigioasa competiție “WORLD Hip Hop Dance Championship”, ce va avea loc în Las Vegas , SUA.
Competiția va aduna într-un singur loc coregrafi şi dansatori de top din 50 de țări. Calificați în lună martie a acestui an, ca urmare a câştigării titlului de campioni naționali la categoria junior, tinerii dansatori au avut în ultimele 2 luni o perioadă plină de antrenamente pentru a fi în cea mai bună formă. Cei 8 dansatori, pregătiți de coregrafii Maura şi Dorian Cosma așteaptă concursul cu nerăbdare dar şi cu emoție, fiind conștienți că întrecerea este una extrem de dificilă.
Bistriţeanul Dorian Cosma este președintele Asociaţiei Doma Art Style din Arad, având rezultate deosebite cu şcoala lui de dans. Îi dorim mult success peste Ocean, acolo unde, în octombrie va ajunge şi tatăl lui, Dorel Cosma, de această dată cu literatura. Hai România !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5